• Bezorging in heel Nederland én België
 • Divers en ruim assortiment
 • Perkplanten vers uit onze eigen kwekerij


  Disclaimer

  Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.perkplantenwinkel.nl, zoals deze  beschikbaar is gesteld door Handelskwekerij Gebr. Grootscholten. In deze disclaimer  geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u  aanbieden. 

  Intellectueel eigendom  

  Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet  kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de  informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. 

  Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Handelskwekerij Gebr.  Grootscholten is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op  deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Handelskwekerij  Gebr. Grootscholten. 

  Geen garantie op juistheid  

  Indien van toepassing:  

  Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo  zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die  daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen  nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Handelskwekerij  Gebr. Grootscholten te mogen claimen of te veronderstellen. 

  Handelskwekerij Gebr. Grootscholten streeft naar een zo actueel mogelijke website.  Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website  onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid  aanvaarden. 

  De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige  vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om  deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige  voorafgaande medeling. Handelskwekerij Gebr. Grootscholten aanvaardt geen  aansprakelijkheid voor enige informatie staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.  

  Wijzigingen  

  Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de  disclaimer van www.perkplantenwinkel.nl op deze pagina. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »